Välkommen till Pins Design Sweden AB


Pins Design är sedan 1995 en av Nordens ledande leverantörer av metallprodukter. Med huvudkontor i Stockholm och filial i Vimmerby täcker vi hela Sverige. Som vårt namn antyder har vi gedigen kompetens och erfarenhet i allt som rör pins, men vi erbjuder naturligtvis även traditionell presentreklam, give aways och profilkläder med tryck eller brodyr.

Många reklambyråer, kommuner, idrottsföreningar och företag har valt Pins Design Sweden AB som sammarbetspartner.

För att hålla dig underrättad om det senaste är du välkommen att ta del av vårt Nyhetsbrev (anmäl dig i meny-listen ovan) eller följa oss på Facebook.

Välkommen till Pins Design - vi har lösningarna!!!


Pins Design... så mycket mer än bara pins!


Profil

Pins är en bra start för att börja profilera ditt företag eller din organisation. Vi kan hjälpa er vidare med allt från T-shirts och pikétröjor till snygga skjortor, kostymer eller uniformer. Eftersom utbudet är enormt vill vi underlätta för dig att hitta just det du söker - och det gör du lättast genom att berätta för oss om dina krav och önskemål så tar vi fram förslag som passar just dig.

Mässor

Vi har lång erfarenhet av mässor och möten. Vi hjälper dig med allt från en enstaka roll-up till utformning av en hel monter.

Media

Behöver du häll att sälja dina produkter i t ex en web-butik kan vi hjälpa dig med inte bara produkterna - vi har även lösningar för distribution och butikslösningar.

Tryck

Visitkort, banderoller eller broschyrer? Med ett brett kontaktnät kan vi hjälpa dig med hela processen - från original till färdigt tryck.

Det är lätt att kontakta oss!

Speciella omständigheter

Under rådande omständigheter har vi lite begränsade öppettider. Vi försöker att vara tillgängliga på kontoret vardagar 9-13, men med minskad bemanning kan kontoret vara obemannat även dessa tider. Snabbast och säkrast når du oss via epost; pins@pins.se - vi kontrollerar inkommande epost frekvent.

e-post

falukorv

*

Möte

Vi har två kontor - huvudkontoret i Stockholm och en filial i Vimmerby.

För att vi skall kunna ta hand om dig på bästa sätt bör du boka ditt besök i förväg.

Ring eller maila oss så ser vi till att du får all vår uppmärksamhet. Dessutom får vi en chans att plocka fram rätt produkter för just dig!

Adress Stockholm:
Observatoriegatan 3

Adress Vimmerby:
[Badhusgatan 3] (https://pins.se/mapvb /index.php)

Telefon

08 - 741 32 80

 • Säkerhetsprodukter

  Säkerhetsprodukter

  Multiverktyget som håller bakterier och virus borta - läs mer på Nyhetssidan

  Munskydd? Javisst! Både i standardutförande och med eget tryck. Här är krav, utveckling och tillgänglighet i ständig förändring, så kontakta oss för de senaste nyheterna, leveranstider och priser.

 • Öppettider och info ang. Corona-pandemin

  Viktig information!

  Corona/covid-19 Pga den rådande situationen har vi på Pins Design tills vidare valt att dra ner på vår verksamhet. För att kunna hålla den höga service som våra kunder är vana vid har vi valt ett system där vi överlappar varandra.

  Kontoret i Stockholm är normalt bemannat mellan 9 - 14 (lunchstängt 12 - 13).

  Kontoret i Vimmerby är normalt bemannat mellan 9 -12.

  De tider som du säkrast når oss på telefon är mellan 9 - 15

  Om du vill besöka oss rekommenderar vi att du bokar ditt besök i förväg så att vi kan ge dig bästa möjliga service.

  Det är även mycket viktigt att vi alla följer Folkhälsomyndighetens direktiv beträffande social distansiering samt övriga rekommendationer - därför är det av högsta prioritet att du inte besöker oss vid minsta förkylningssymptom.

  Vänligen notera att öppettiderna är ungefärliga och att kontoren under vissa omständligheter kan vara obemannade även under tiderna angivna ovan.

  Ring oss på telefon 08 741 32 80

  Om du vill maila hittar du våra mailadresser på kontaktsidan!

  Uppdaterat 15 mars 2021


EKO-Badges - en het nyhet!

Äntligen har vi ett fullgott ekologiskt och naturvänligt alternativ till traditionella badges!

• 100% biologiskt nedbrytbara*

• 100% återanvinningsbara

• C2O-neutrala

• Europeisk tillverkning

• Plast och giftfria

*nålen av metall, som är ett tillval, måste avlägsnas innan kompostering

Mer info på Badge-sidan!


Hitta produkter...

Vårt mål är att det skall vara lätt att hitta det du söker på vår hemsida. Eftersom antalet möjliga produkter att sätta sitt namn på är näst intill oändligt finns det trots enorma ansträngningar en liten risk att vi inte har just det du söker på hemsidan - men, det betyder inte att vi inte har det - saknar du något är du välkommen att kontakta din säljare så hjälper vi dig!


Genvägar till några av våra mest eftersökta produkter: